Bijgewerkt: 28 maart 2024

KKC doneert schoolspullen aan Oekraïense vluchtelingenkinderen

Nieuws -> Informatief

Bron: KKC
18-03-2022

De UNESCO-leerlingencommissie van het Keizer Karel College heeft een speciale actie georganiseerd voor Oekraïense vluchtelingenkinderen die verblijven in Hotel Ibis en Hotel Adagio in Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto KKC - 2022)

Vlnr.: Een Oekraïnse vader, Pavlo, Oekraïnse jongen, Nienke, Sophie in en hotelkamer van het Ibis Budgethotel in Amstelveen op donderdag 17 maart 2022 met de verzamelde schoolspullen


In de week 11 van maart 2022 heeft de UNESCO-leerlingencommissie een inzamelingsactie voor schoolspullen gehouden. Leerlingen uit klas 1 t/m 3 hebben ruim gehoor gegeven aan de oproep om schoolspullen te doneren in de vorm van pennen, stiften, (kleur)potloden, kleurboeken, stickers, knutselspullen etc. Daarnaast zijn er door het Keizer Karel College tien laptops geschonken.

Donderdag 17 maart 2022 hebben Sophie, Nienke en Pavlo onder begeleiding van de UNESCO-coördinatoren Orkidé Bull en Boukje Jonkheer de schoolspullen gebracht naar Hotel Adagio en Hotel Ibis. De spullen zijn in ontvangst genomen door medewerkers van de Stichting Maccabi en Stichting Participe. De komende weken zullen er nog verschillende acties worden georganiseerd om geld in te zamelen voor de aanschaf van nog meer laptops.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.