Bijgewerkt: 19 mei 2024

KLM Celebration Flight de lucht in met Hoogvliegers

Nieuws -> KLM

Bron: Stichting Hoogvliegers / KLM
29-12-2008

2009 staat voor KLM in het teken van 'Een reis vol inspiratie'. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij bestaat volgend jaar 90 jaar en luidt op nieuwjaarsdag het jaar 2009 in met een feestelijke vlucht vanaf Schiphol, de 'Celebration Flight'.

Op donderdag 1 januari 2009 zijn maar liefst 90 chronisch en terminaal zieke kinderen van Stichting Hoogvliegers, samen met hun begeleiders, uitgenodigd om mee te vliegen met deze bijzondere jubileumvlucht van de KLM.

hoogvliegers Amstelveen
(Stichting Hoogvliegers - 2008)

De flyer van de Hoogvliegers


Jeroen Engelkes, voorzitter en oprichter van de Stichting Hoogvliegers: "Geweldig dat onze Hoogvliegertjes voor deze vlucht een instapkaart hebben gekregen van KLM. Een unieke ervaring voor de kinderen, die even kunnen vergeten dat ze ernstig ziek zijn en op spectaculaire wijze hun nieuwe jaar in kunnen vliegen!"

Stichting Hoogvliegers?

De wereld van kinderen met een levensbedreigende of chronische ziekte is klein. Stichting Hoogvliegers wil zo veel mogelijk zieke kinderen voor één dag vleugels geven. De stichting biedt 'Dappere Hoogvliegertjes' iets wat zelfs voor de meeste gezonde kinderen niet is weggelegd: met een vliegtuig de lucht in te gaan! Vliegen, rondkijken en genieten. Voor één dag piloot zijn!

Voor meer informatie: Stichting HoogvliegersAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.