Bijgewerkt: 17 april 2024

KLM Werelddeal Weken

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
07-01-2009

KLM start vandaag, op 7 januari 2009 voor de tweede keer de Werelddeal Weken. KLM biedt via deze actie kortingen aan voor vluchten vanuit Nederland. Kortingen kunnen oplopen tot 40 procent.

Bram Gräber, directeur KLM Nederland: “Vliegen met KLM wordt voordeliger. Tijdens de Werelddeal Weken kan onze klant een reis boeken tegen een aantrekkelijke prijs. Met deze actie willen we consumenten die twijfelen over een reis naar bijvoorbeeld Milaan of Curaçao tegemoetkomen en over de streep trekken”. Milaan is nu 139 euro all-in retour in plaats van 200 euro; Curaçao 510 in plaats van 604 euro.

KLM initieert vanaf vandaag een landelijke reclamecampagne rond de Werelddeal Weken en ondersteunt haar campagne met onder andere TV- en radiocommercials. KLM werkt voor deze actie nauw samen met reisagenten en touroperators. De Werelddeal Weken zijn te boeken van 7 tot en met 26 januari via reisagenten, www.klm.nl en KLM Reserveringen. Vertrekken kan van 14 januari tot en met 30 april 2009.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.