Bijgewerkt: 21 maart 2023

KLM biedt Economy Comfort aan

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
23-10-2012

KLM klanten kunnen nu een Economy Comfort-product boeken op vluchten binnen Europa met vertrek op, of na 1 december 2012. KLM biedt Economy Comfort aan in Boeing 737 toestellen. KLM onderzoekt de mogelijkheden het product op de KLM Cityhopper vloot aan te bieden.

Europese vluchten

Op Europese vluchten biedt de nieuwe Economy Comfort-zone tot 9 centimeter meer beenruimte en een rugleuning die 40% verder naar achteren kan worden versteld. Passagiers in Economy Comfort kunnen na de landing bovendien eerder van boord omdat de zone zich vooraan in Economy Class bevindt. Ook kunnen Economy Comfort-passagiers gebruikmaken van een stroomvoorziening in de stoel.

boeing Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2012)

Economy Class-stoelen in een Boeing 737


Prijs van Economy Comfort binnen Europa

Economy Class-passagiers kunnen een Economy Comfort-stoel reserveren tegen bijbetaling van € 20 tot € 30 per enkele reis, afhankelijk van de duur van de vlucht.Flying Blue Elite-deelnemers profiteren hierbij van een korting.

Reserveren van Economy Comfort-stoelen

Economy Class-stoelen kunnen op ieder moment voor vertrek worden gereserveerd: tijdens het online boeken, via Manage mijn Boeking, check-in via internet en bij een selfservice incheckautomaat op de luchthaven. Dit geldt ook voor stoelen in de Economy Comfort-zone aan boord van Europese en intercontinentale vluchten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.