Bijgewerkt: 26 november 2022

KLM breidt capaciteit naar Caribisch gebied fors uit

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
08-02-2011

…én introduceert directe vlucht naar Ecuador

KLM breidt de capaciteit van, en naar het Caribisch gebied fors uit door 2.600 extra stoelen per week aan te bieden. Deze uitbreiding gaat in met de winterdienstregeling 2011 op 30 oktober dit jaar. Daarnaast introduceert KLM vanaf die datum een directe vlucht naar Quito en Guayaquil in Ecuador.

Boeing 777 Amstelveen
(Foto Boeing via KLM - 2009)

KLM Boeing 777-300 ER PH-BVD


President-directeur van KLM, Peter Hartman: “KLM zet voor het eerst in haar historie, meer dan een half miljoen stoelen op jaarbasis in naar het Carabisch gebied. Met deze forse uitbreiding van de capaciteit naar het Caribisch gebied biedt KLM de Nederlandse vakantieganger veel meer mogelijkheden”.

KLM vertrekt vanaf mainport Schiphol negen keer per week naar Curaçao, dagelijks naar Bonaire, vijf keer per week naar Aruba en drie keer naar Sint Maarten. Op maandag en zaterdag voert KLM twee keer per dag vluchten uit naar Curaçao. De vluchten naar het Caribisch gebied worden uitgevoerd met een Boeing 747-400 en een MD-11.

Bovendien introduceert KLM met de winterdienstregeling 2011, een directe verbinding met Ecuador. KLM vervangt de vijf wekelijkse dienst van en naar Ecuador met een tussenstop op Bonaire door een drie wekelijkse directe vlucht naar Quito in combinatie met Guayaquil.

Deze directe verbinding zonder tussenstop in het Caribisch gebied is een sterke verbetering voor passagiers omdat de reisduur aanzienlijk wordt verkort. KLM verstevigt hiermee tevens haar positie in de Ecuadoriaanse markt. De vlucht naar Ecuador wordt uitgevoerd met een Boeing 777-300 op woensdag, vrijdag en zondag.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.