Bijgewerkt: 12 april 2024

KLM brengt online diensten naar alle smartphones

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
25-09-2010

KLM introduceert de meeste van haar online diensten voor reizigers op een mobiele website en biedt hiervoor ook een app aan voor iPhone en binnenkort voor BlackBerry. Reizigers hebben nu op nog meer momenten en plaatsen toegang tot informatie en online producten.

Via de nieuwe mobiele website en app is het mogelijk om in te checken, een elektronische boarding pass te ontvangen, en actuele aankomst- en vertrektijden op te zoeken. Verder kunnen klanten hun reservering bekijken via ‘Manage mijn Boeking’ en bijvoorbeeld hun favoriete stoel aan boord kiezen.

Vliegen Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Flying high with apps!


Ook opties als het regelen van extra bagage, of het reserveren van een Economy Comfort stoel, kunnen, in sommige gevallen tegen betaling, worden geregeld. Uiteraard is ook de dienstregeling van alle vluchten van KLM en partners beschikbaar. Flying Blue deelnemers kunnen inloggen op hun Flying Blue Account en wereldwijde KLM contactgegevens zijn altijd te raadplegen.

Klanten hebben via KLM.com voor mobiel veel meer grip en controle op hun eigen reisproces. Met deze mobiele toepassingen wordt een grote stap gezet. Bijna alle diensten zijn nu op elk moment en op elke plaats bereikbaar. KLM blijft investeren in mogelijkheden om meer online diensten op deze manier aan te bieden om zo de service naar de klant uit te breiden.

De mogelijkheid om mobiel een ticket te boeken is later dit jaar beschikbaar. De nieuwe website is te bereiken door met de mobiele telefoon naar KLM.com te gaan. De App is te downloaden in de iPhone App store en binnenkort ook via BlackBerry App World.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.