Bijgewerkt: 27 juni 2022

KLM en Malaysia Airlines intensiveren hun samenwerking

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
23-12-2010

KLM en Malaysia Airlines hebben op 22 december 2010 in Shanghai een overeenkomst ondertekend, waarin beide maatschappijen verklaren hun samenwerking verder te willen intensiveren.

KLM en Malaysia Airlines versterken hiermee hun uitstekende samenwerking die 11 jaar geleden tot stand kwam. Het gezamenlijke doel is om passagiers van beide airlines meer aansluitingen, betere vluchtschema’s en een ruimere keuze aan te bieden.

De overeenkomst werd ondertekend door Peter Hartman, president-directeur van KLM en Tengku Dato’ Sri Azmil Zahruddin, Managing Director/CEO van Malaysia Airlines. Peter Hartman: “Met deze overeenkomst zal de verbinding tussen de twee hubs, Amsterdam en Kuala Lumpur, worden versterkt.

KLIA Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2010)

Hoofdterminal en de verkeerstoren van Kuala Lumpur International Airport (KLIA)


Deze samenwerking biedt een uitgelezen kans om het aantal Australaziatische bestemmingen dat wij onze klanten bieden, uit te breiden. Malaysia Airlines geniet terecht een uitstekende reputatie dankzij haar consequent hoogwaardige dienstverlening, zowel op de grond als in de lucht, en vormt hiermee een natuurlijke partner voor KLM.” KLM vliegt dagelijks naar Kuala Lumpur met Boeing 777-200 en Boeing 777-300 toestellen.

Malaysia Airlines System Berhad (MYX: 3786), DBA Malaysia Airlines (afgekort MAS), is de nationale luchtvaartmaatschappij van Maleisië. Malaysia Airlines vliegt vanuit haar thuisbasis, Kuala Lumpur International Airport, en de secundaire hub in Kota Kinabalu. Haar hoofdkwartier staat op het terrein van Sultan Abdul Aziz Shah Airport in Subang, Selangor.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.