Bijgewerkt: 25 juni 2022

KLM fotoclub exposeert in woonzorgcentrum Klaasje Zevenster

Nieuws -> Informatief

Bron: Cees Reimerink
04-12-2014

De leden van de KLM cameraclub organiseert een expositie met het thema: straatfotografie, Deze zal worden gehouden vanaf 7 december t/m 15 januari 2015 in het woonzorgcentrum Klaasje Zevenster. Klaasje Zevensterstraat 67, 1183 NK Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Bron KLM cameraclub - 2014)

De flyer van de expositie van de KLM cameraclub


Als fotogroep van de KLM cameraclub komen we van september t/m mei twee keer per maand op dinsdagavond bij elkaar. We bekijken en bespreken elkaars foto's, verdiepen ons in het programma Photoshop en selecteren foto's voor de verschillende wedstrijden. Verder proberen we drie keer per seizoen met elkaar te gaan fotograferen. Deze excursies zijn meestal op zaterdag. We zijn lid van de Fotobond, dus nemen we ook deel aan hun activiteiten.

Onze clubavonden worden gehouden in Amstelveen, Sportlaan 352A. We beginnen om 19.30 uur en zijn meestal om 21.30 a 22.00 uur klaar. Onze groep kan iedere eerste en derde dinsdag van de maand over het clublokaal beschikken.

Cees Reimerink, groepsleider: KLM cameraclub digitaalAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.