Bijgewerkt: 4 december 2021

KLM introduceert vernieuwde business model in Europa

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
15-02-2013

KLM introduceert nog meer Europese bestemmingen tegen een scherp tarief. KLM verlaagt vanaf 22 april 2013 op 11 Europese bestemmingen de prijs naar € 99. KLM biedt zo ruim 30 Europese bestemmingen tegen dit scherp geprijsde tarief. KLM heeft hiermee in Nederland het grootste aanbod aan laag geprijsde bestemmingen voor de klant.

Verder gaat KLM bagage loskoppelen van de ticketprijs. Dit betekent, dat de klant in economy class 15 euro per vlucht betaalt voor een stuk ruimbagage op Europese vluchten per 22 april 2013. Iedereen die een relatie met KLM heeft, is hiervan uitgezonderd.

klm Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Het hoofdkantoor van KLM in Amstelveen


Dit zijn klanten die lid zijn, of worden van het Frequent Flyer programma Flying Blue. Ook geldt dit voor gecontracteerde Corporate Clients, BlueBiz leden en passagiers die in het bezit zijn van een volledig flexibel ticket (Y en B klasse). KLM introduceert dit vernieuwde business model in Europa om in te spelen op veranderd klantgedrag: een groot deel van de huidige passagiers in Europa reist nu zonder ruimbagage. Bovendien heeft de klant steeds meer de behoefte om een reis “op maat” samen te stellen.

Dit kan hij of zij doen via betaalde opties (paid options), zoals stoelkeuze, meer beenruimte (Economy Comfort) en paid lounge access op termijn. De keuze is aan de klant.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.