Bijgewerkt: 31 maart 2023

KLM met drie extra vluchten naar Guangzhou in China

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
09-06-2011

In code sharing met SkyTeam partner China Southern Airlines biedt KLM vanaf 9 juni 2011 drie extra directe vluchten naar Guangzhou, in het zuiden van China aan. KLM breidt hiermee de frequentie van haar netwerk van en naar China verder uit.

Met deze nieuwe lijndienst biedt KLM nu 53 wekelijkse diensten naar Groot-China aan. Met acht bestemmingen in Groot-China en in samenwerking met SkyTeam en partners in China, voldoet KLM aan de nog steeds toenemende vraag naar vluchten tussen Europa en China.

Vliegtuigmotor Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

Vliegtuigen op Schiphol


De vlucht naar Guangzhou wordt drie keer per week uitgevoerd door China Southern Airlines. De codeshare vlucht KL4299 naar Guangzhou vertrekt op maandag, woensdag en vrijdag om 13:20 uur vanaf Amsterdam en komt aan om 05:50 uur de volgende dag. Retourvlucht KL4300 vertrekt op dinsdag, donderdag en zondag om 23:55 uur vanuit Guangzhou en komt de volgende dag om 05:45 uur aan in Amsterdam.

De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A330-200. Vanuit Guangzhou biedt China Southern Airlines aansluitende vluchten van en naar een groot aantal bestemmingen in China,  Australië en Nieuw Zeeland.

China Southern Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van China. In 2007 verwelkomde SkyTeam China Southern Airlines als eerste Chinese carrier. KLM en China Southern Airlines werken nauw samen sinds november 2001.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.