Bijgewerkt: 5 december 2022

KLM organiseert Busservice voor passagiers

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
07-04-2015

Vanaf vrijdag 1 mei 2015 zet KLM een Busservice in voor passagiers die vanuit (de regio) Nijmegen en Arnhem via Schiphol naar hun bestemming willen reizen. Deze buslijn is vanaf vandaag gratis te boeken op klm.nl en bij de reisagent, voor passagiers met een KLM-ticket die vliegen met KLM, of met een van haar partners. Voorwaarde hierbij is, dat het vliegticket geboekt wordt met Nijmegen, of Arnhem als vertrekpunt.

Foto Amstelveen
(Foto KLM - 2015)

Een bus van de KLM Busservice op Schiphol


KLM biedt haar passagiers uit de regio Nijmegen en Arnhem met deze service een extra comfortabele en ontspannen start, of thuiskomst van de reis. Na een gedegen opstart van de speciale buslijn, volgen mogelijk nog meer busverbindingen naar Schiphol. Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland: 'Met deze service komt KLM tegemoet aan de wensen van haar passagiers uit deze regio. De bussen zijn duidelijk te herkennen aan de bekende KLM-kleuren.'

Comfort

Het vervoer met de KLM bus is gratis, hiermee besparen passagiers kosten voor een treinkaartje, of brandstof en eventuele parkeerkosten op de luchthaven. Ook kunnen de passagiers gebruik maken van gratis Wi-Fi in de bus. Koffie, thee, water en het KLM Inflight Magazine Holland Herald maken de reis compleet. Indien de bus onderweg vertraging oploopt, boekt KLM de passagiers kosteloos om.

De bus rijdt 7 dagen per week, tweemaal daags van Centraal Station Nijmegen en Centraal Station Arnhem naar Schiphol en retour. De bus is ook geschikt voor passagiers met een beperkte mobiliteit. Verder kunnen kinderen zonder apart kinderstoeltje meereizen in de bus. Speciale attributen (zoals een fiets of surfplank) en huisdieren worden niet door de bus vervoerd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.