Bijgewerkt: 26 november 2022

KLM start eerste Miami muzikaal vlucht

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
22-03-2011

KLM voerde maandag 21 maart 2011 de eerste vlucht uit naar Miami. Aan boord waren onder anderen bekende DJ’s en liefhebbers uit de dance wereld. Ook een grote groep bloggers, twitteraars en journalisten gingen mee op deze bijzondere extra vlucht, die een week eerder vliegt, dan de oorspronkelijk geplande datum. Dit als gevolg van een succesvolle weddenschap via Twitter in oktober 2010.

Het is de eerste keer dat KLM een vliegtuig inzet op basis van een verzoek op Twitter. Social media zijn steeds belangrijker in het reisproces van KLM klanten. Via Twitter en Facebook stelt KLM passagiers daarom in de gelegenheid servicevragen te stellen en met KLM de dialoog aan te gaan. Ook kondigt KLM regelmatig acties en speciale aanbiedingen aan via deze kanalen.

De Amsterdam-Miami vlucht vertrekt iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag uit Amsterdam om 15.10 en arriveert in Miami om 19.10 lokale tijd. De retourvlucht vertrekt dezelfde dagen om 21.15 lokale tijd uit Miami en arriveert de volgende dag om 12.05 in Amsterdam.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.