Bijgewerkt: 31 maart 2023

KLM start tour door Europa

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
19-09-2009

KLM organiseert dit najaar een tour door Europa met een hiervoor speciaal ingerichte vrachtwagen. Met deze ‘Tour of Inspiration’ presenteert KLM rond haar negentigste verjaardag in 30 Europese steden haar complete aanbod van producten en diensten.

KLM  Amstelveen
(KLM/Capital Photos - 2009)

President-directeur Peter Hartman van KLM op Schiphol knipt het lint door: KLM kan met de inspiratie tour beginnen


Op 18 september 2009 heeft KLM president-directeur Peter Hartman op Schiphol het officiële startsein van de tour gegeven. De tour is speciaal bedoeld om het merk KLM in Europa te promoten. KLM-vestigingen in de 30 Europese steden organiseren rondom de aanwezigheid van de truck lokale evenementen voor hun belangrijkste klanten. Hiermee kunnen zij in hun markt het complete KLM-product onder de aandacht brengen. De tour doet als eerst Billund in Denemarken aan en eindigt op 7 november in München.

KLM  Amstelveen
(KLM/Capital Photos - 2009)

De speciaal ingerichte vrachtwagen met het opschrift: 'Journeys of inspiration' in een hangar op Schiphol. Naast de wagen staat het vliegtuig van KLM Asia, een Boeing 747 PH-BFC met de naam 'City of Calgary'


Erik Varwijk, Executive Vice President Commercial van KLM, licht de ‘Tour of Inspiration’ toe: “Juist in deze economisch zware tijden is het belangrijk dat onze klanten zowel het Europese als het intercontinentale product ervaren. Deze tour is een uitstekende manier om KLM nog steviger op de kaart te zetten.”

Overigens compenseert KLM de CO2-uitstoot van de truck via het KLM-programma CO2ZERO. Vooraf is op basis van de hoeveelheid te rijden kilometers de berekend wat de CO2-uitstoot zal zijn.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.