Bijgewerkt: 9 december 2022

KLM zet vier extra vluchten in naar Zuid Afrika

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
07-07-2010

Nederland is door naar de finale van het WK en KLM organiseert drie extra vluchten naar Johannesburg. Air France zal vanuit Charles de Gaulle Airport één extra vlucht inzetten. Dat betekent, dat ruim 1.000 extra Oranje supporters de kans krijgen om de spannende wedstrijd tegen Duitsland of Spanje bij te wonen.

Vliegtuig Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

KLM vliegtuig op Schiphol


De drie KLM vluchten vertrekken op zaterdagochtend 10 juli 2010 vanaf Schiphol. De terugvluchten staan gepland in de nacht van 11 op 12 juli. De WK pakketreizen zijn de komende dagen te boeken via onder andere Oad Reizen.

Oad Reizen, de sponsor en officiële reispartner van de KNVB, start de komende dagen met de verkoop van de definitieve complete pakketreizen voor de WK finale in het Soccer City stadion in Johannesburg.

Deze pakketreizen bestaan uit een retourticket met de extra KLM-vluchten, transfer van en naar vliegveld en stadion, één hotelovernachting en reisbegeleiding ter plaatse. Supporters die nog geen toegangskaart hebben, kunnen deze ook via Oad Reizen bestellen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.