Bijgewerkt: 11 mei 2021

Kabouter kerstavontuur in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
05-12-2014

Op zondag 14 december 2014 om 14.30 uur brengt Koos Wieman zijn Kabouter kerstavontuur in het Amstelveens Poppentheater. Een kerstvoorstelling over kabouters, een kacheltje, een verdwaalde hond, een gemene heks en een zelfgemaakte kerstboom. Één en ander speelt zich af in het ijshuisje van de kabouterbroertjes. Ze hebben het druk en krijgen ook nog een logé, terwijl één van de twee op pad moet. Het kleine neefje Snuitertje komt en heeft zelf een kerstboom gemaakt, maar zijn oom, die er nu alleen voor staat, vindt "het ding" niet mooi.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

Koos Wieman speelt in zijn voorstelling 'Kabouter kerstavontuur'


Snuitertje geeft toe, dat hij niet erg handig is, dus dat hij vast geen goede kerstkabouter zal worden. Daarom wil zijn jonge oom hem helpen en draagt hem op alleen op het huisje te passen, terwijl hij iets beter gaat zoeken in het bos. Hij mag niemand binnen laten en de kachel mag nog niet branden anders zal de rook door de Kerstman als noodsignaal worden begrepen. Snuitertje wil best de Kerstman eens ontmoeten. De logeerkamer is speciaal voor de Kerstman in orde gemaakt.

De heks zoekt haar weggelopen hond. Als blijkt, dat zij hem als kerstdiner wil gebruiken moet de kleine kabouter al zijn slimheid gebruiken om de hond en het kerstfeest te redden. Heksen kunnen toveren, maar met het juiste toverstaf kan de kabouter het ook. Met een beetje geluk en natuurlijk de hulp van het publiek komt alles tot een goed einde en de slechtheid van de heks smelt als sneeuw voor de zon. Toegangsprijs voor de voorstelling: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439, of via www.Amstelveenspoppentheater.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.