Bijgewerkt: 28 juni 2022

Kent u de Vrijwilligers Academie Amstelland al?

Nieuws -> Informatief

Bron: Vrijwilligers Academie Amstelland
14-07-2014

Dit is dé website voor vrijwilligers die ondersteuning nodig hebben bij hun werkzaamheden, of zich extra willen scholen. Het platform voor vrijwilligers in Amstelland om hun kennis van zaken te vergroten en te verbreden middels divers cursusaanbod. De Vrijwilligers Academie is de verbindende factor tussen vraag en aanbod en tussen vrijwilliger en organisatie.

Diverse organisaties in Amstelland plaatsen hierop hun cursusaanbod voor vrijwilligers. Er is aanbod voor iedere vrijwilliger. Kijk op www.vrijwilligersacademie-amstelland.nl  voor het actuele cursusaanbod en schrijf u eventueel in via de website.

Foto Amstelveen
(Bron VAA - 2014)

Het logo van de Vrijwilligers Academie Amstelland


Actueel aanbod Het aanbod aan cursussen en trainingen groeit. Kijk dus geregeld op deze website, of er iets voor u bij zit. cursusaanbod

Niet gevonden? De cursus die u zoekt, kunt u niet vinden? Laat het ons weten. Vaak zijn er meer mensen die hetzelfde zoeken. Wij kunnen de wens doorgeven aan de organisaties waarmee we samenwerken. Bij voldoende vraag kunnen we een cursus, of workshop ontwikkelen. Idee? Heeft u een suggestie voor ons? aanbod/aanbiedingen van cursussen of bel 020-7600054

De Vrijwilligersacademie Amstelland is ontstaan uit een samenwerking tussen de Vrijwilligerscentrale en 8 grotere organisaties in Amstelveen en Aalsmeer; Dit zijn: Stichting Brentano Amstelveen, De Zonnebloem, Rode Kruis, De Zonnehuisgroep, Sportbedrijf Amstelveen, het Mantelzorg Steunpunt, Zorgcentrum Aelsmeer, VITA Welzijn en Advies.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.