Bijgewerkt: 27 juni 2022

Kerst Sing-In 2014 in de Paaskerk in Amstelveen

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
11-12-2014

Het is traditie geworden: op zondagmiddag 21 december 2014 om 14.30 uur is er weer de Kerst Sing-in. Samen zingen van advent naar kerst. Met koor Anthem worden bekende  en onbekende advent- en kerstliederen gezongen. En ook traditie: Dirk Out speelt op het orgel, Peter van Dongen op de piano, Annet van Ginkel op de fluit en ds. Marianne Bogaard leest kerstgedichten voor. In de pauze is er glühwein.  De kerk is open vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Meer informatie  op www.pwaz.nl . Adres: Paaskerk Augustinuspark 1 zondag 21 december - 14.30 -16.00 uur

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Glas-in-lood raam in de St. Urbanuskerk in Nes aan de Amstel


De ster van Amstelveen: Kinderkerstfeest in de Kruiskerk

Vanwege het grote succes van vorig jaar dit jaar maar liefst twee mogelijkheden om op zoek te gaan naar de ster van Amstelveen. De drie wijzen hebben door hun sterrenkijkers een heel bijzondere ster gezien. Ze gaan op weg, en na een lange reis komen ze aan in... Amstelveen! Wil je weten, hoe het verder gaat? Op woensdag 24 december 2014 is er om 16.30 uur én om 19.00 uur een Kinderkerstfeest in de Kruiskerk, Van de Veerelaan 30A. Na afloop is er voor alle kinderen een verrassing. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl .

En voor wie van een traditionele kerstnachtdienst houdt: op woensdag 24 december 2014 is er om 22.00 uur een viering met als thema: Kansen keren. Er wordt stilgestaan bij omkeermomenten in het verhaal over de geboorte van Christus, en bij wat licht kan doen in de actualiteit van vandaag. M.m.v. de cantorij van de Kruiskerk. Na afloop een glaasje glühwein en kerstbrood.

Op donderdag 25 december 2014 is er een kerstviering voor jong en oud om 10.00 uur met als thema: Verder kijken dan de schone schijn. Wat zien we wanneer we verder kijken dan de buitenkant van kerstversiering, lekker eten en gezelligheid? M.m.v. de cantorij van de Kruiskerk. Vanaf 9.45 uur samenzang van bekende kerstliederen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.