Bijgewerkt: 18 mei 2024

Kerstbenefiet 2016 Musica Favela in Muziek- en Dansschool Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Muziek- en Dansschool Amstelveen
22-11-2016

Leerlingen van de Muziek- en Dansschool Amstelveen geven maandag 19 december 2016 een kerstbenefietconcert om geld in te zamelen voor Stichting Musica Favela. Met de opbrengsten van dit benefietconcert wordt gratis muziekles gegeven aan kinderen die leven in een omgeving waar muziekles niet zo vanzelfsprekend is. Sinds 2009 heeft Musica Favela op deze manier al honderden kinderen uit verschillende sloppenwijken in Rio de Janeiro en ook in Managua in Nicaragua, in contact gebracht met muziek. Voor kinderen die dagelijks worden blootgesteld aan armoede, drugs, en criminaliteit brengt muziek verbondenheid, enthousiasme, zelfrespect en plezier.

Foto Amstelveen
(Bron Muziek- en Dansschool Amstelveen - 2016)

De flyer van het benefietconcert


Optredens deze avond zullen worden verzorgd door verschillende ensembles en dansgroepen van Muziek- en Dansschool Amstelveen. Het publiek kan genieten van een gevarieerd programma met sfeervolle december liedjes, swingende hits, en hippe tunes van Serenata Strings, Traffic Jam, popkoor Mix-it, Flautastic en de Sambagroep o.l.v. Robert Baas mag natuurlijk niet ontbreken.

Dit benefietconcert vindt plaats op maandag 19 december 2016 om 18:30 en 20:15 in de Zonnesteinzaal van Muziek- en Dansschool Amstelveen aan het Stadsplein.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.