Bijgewerkt: 24 april 2024

Kerstbomen en kerststukken te koop voor het goede doel in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Lions Club Amstelveen
11-11-2021

In de kassen van het voormalig tuincentrum Life & Garden aan de Handweg 121 te Amstelveen worden vanaf zaterdag 27 november 2021 uitsluitend voor het goede doel kerstbomen en kerststukken verkocht.

De Lions Club Amstelveen verkoopt kerstbomen voor Hospice Amsteloever dat op het braakliggende terrein Lindenlaan 315 dient te komen. Helponsuitdebrand.com verkoopt Kerststukken voor de herbouw van de St. Urbanuskerk. Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur, zondags van 11:00 – 17:00 uur. Laatste verkoopdag is zondag 19 december 2021. We maken het dit jaar extra gezellig met in de weekeinden livemuziek, workshops en optredens. Bij de gezellige kerstsfeer mag natuurlijk een warme chocomel of glühwein niet ontbreken.

Foto Amstelveen
(Bron Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus - 2018)

De verwoestende brand in de St. Urbanuskerk te Bovenkerk op zaterdag 15 september 2018


Bedrijven en instellingen kunnen contact opnemen met Chris van den Helder om een blikvanger van een Kerststuk te bestellen; telefoon 06-27886966 of e-mail chocolade@helponsuitdebrand.com. Neem voor vragen over kerstbomen contact op met Paul Jongerius, telefoon 06-16418702.

Foto Amstelveen
(Bron Lions Club Amstelveen - 2021)

De kerstboom flyer van Lions Club Amstelveen


HOSPICE AMSTELOEVER De Lions Club Amstelveen gaat deze kerst actievoeren voor het Hospice Amsteloever. Voor het hospice is veel geld nodig. Hospice Amsteloever gaat een zorgverblijf voor 6 personen bieden. Deze liggen met een bezoekersgedeelte rondom een patio. Er wordt een intieme en lichte serene binnenwereld gerealiseerd, waarbij ook overzicht in het huis mogelijk is.

De ontwikkeling van het hospice is voorzien op het braakliggende gemeenteperceel (noordelijk deel) aan de Lindenlaan 315 (tussen het flatgebouw aan de William Boothlaan en het Augustinuspark). Dit is in 2016 vrijgekomen met de uitplaatsing van de 2e Amstelveense Montessorischool. Het terrein heeft een maatschappelijke bestemming. De gemeente is in gesprek met de initiatiefnemers van een medisch centrum en een hospice. Om beide initiatieven op elkaar af te stemmen, is voor de bouw een programma van eisen opgesteld. Dat beschrijft de uitgangspunten voor onder andere de architectuur, kapvormen, materiaalgebruik, parkeren (op eigen terrein) en de verkeersontsluiting.

Foto Amstelveen
(Bron Lions Club Amstelveen - 2021)

Tekening van de entree van het Amsteloever hospice aan de Lindenlaan Amstelveen


HERBOUW ST. URBANUSKERK. Helponsuitdebrand.com gaat actievoeren voor het herstel van de St. Urbanuskerk. Het rijksmonument van architect Pierre Cuypers is goed verzekerd en wordt opnieuw opgebouwd. Daarbij ontstaat eenmalig de kans om verbeteringen aan te brengen die niet gedekt worden door de verzekeraar. Met uw hulp proberen wij 6 doelen te realiseren die begroot worden op totaal van € 1.350.000.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.