Bijgewerkt: 8 december 2023

Kerstboodschap van de burgemeester op RTV Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: RTV-Amstelveen
18-12-2012

Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen spreekt op woensdag 19 december 2012 een Kerst/Nieuwjaarsboodschap uit in het radioprogramma RTV Amstelveen viert de Kerst.

Presentatoren Bas van Delden en Lex Sternfeld verwelkomen de heer Van Zanen rond 12.05 uur. De burgemeester zal telefonisch in de uitzending komen. Het programma wordt uitgezonden van 12.00 tot 14.00 uur.

rtva Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De ingang van de RTV Amstelveen studio in Middenhoven


In hetzelfde Kerstprogramma gaan de radiomakers op zoek naar het ultieme Kerstgevoel. Via telefoon en Skype wordt contact gezocht met Kampala, de hoofdstad van Oeganda. De luisteraars krijgen te horen, hoe Kerst in dit Afrikaanse land wordt beleefd. Er wordt ook gebeld met de Verenigde Staten en journalist Stefan Bos in Boedapest (Hongarije) zal vertellen over de Kerstviering in Oost-Europa.

In het tweede deel van RTV Amstelveen viert de Kerst met het optreden twee jeugdkoren van de Voicefactory. Zangcoach Joke van der Hoek komt om 13.30 uur naar de studio met de TVF Kids en de TVF Teens. De Amstelveense jongeren zullen Kerstliedjes zingen. Dit radioprogramma wordt tot 2de Kerstdag diverse keren herhaald op 102.8 FM (kabel), 107.2 MHz (ether) en via de livestream op www.rtvamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.