Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Kerstcampagne 'Kerst begint voor mij in de kerk'

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
25-11-2013

Protestantse kerken Amsterdam en Amstelveen starten kerstcampagne

'Kerst begint voor mij in de kerk' is de zelfbewuste slogan van een grootschalige kerstcampagne van de protestantse en evangelisch-lutherse kerken van Amsterdam en Amstelveen die maandag 25 november 2013 van start gaat. Dit jaar is gekozen voor vier portretten, waarmee vier generaties in beeld komen. Bij elk portret hoort een uitspraak over kerst. Doel van de actie is om het Amsterdamse en Amstelveense publiek te wijzen op het brede aanbod aan vieringen, levende kerststallen, concerten en andere kerstactiviteiten in de stad.

kerst Amstelveen
(Bron Protestants Amstelveen - 2013)

'Kerst begint voor mij in de kerk'


De campagne wordt de hele maand december gevoerd via posters op metrostations en in uitgaansgelegenheden, Boomerangcards en spotjes op AT5 en Radio Noord-Holland. Vanaf 6 december kan op www.kerstamsterdam.nl  en www.kerstamstelveen.nl  worden gezocht naar een kerstviering in de buurt: van levende kerststallen en kerstconcerten tot kerstnachtdiensten.

Op een kaart van de stad staan rond de 60 kerken in Amsterdam en Amstelveen en wat zij te bieden hebben aan kerstvieringen. Initiatiefnemers van de campagne zijn dit jaar de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam, de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert en De Stadslamp.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.