Bijgewerkt: 31 juli 2021

Kerstconcert 2014 in de Pauluskerk in Amstelveen

Nieuws -> Kerk

Bron: Ron Buitenhuis
17-11-2014

Op d.d. 20 december 2014 hoopt het Chr. gem. koor Cum Laude o.l.v. Wim van Dijkhuizen een Kerstconcert te organiseren in de Pauluskerk te Amstelveen. Tijdens ontmoeting willen wij natuurlijk zingen van de geboorte van de Heere Jezus Christus. We willen benadrukken, dat dit heilsfeit niet zomaar is gebeurd ,want buiten deze Verlosser kunnen wij niet leven en  daarom oproep om mee te komen zingen van dit wonder.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

Het orgel van de Pauluskerk is gemaakt door orgelbouwer Gerrit van Leeuwen. In 1903 startte hij de orgelmakerij Van Leeuwen in Leiderdorp. In 1964 kwam een fusie tot stand met de eveneens in 1903 gestarte orgelmakerij van Bernard Pels. Sindsdien wordt het orgel van de Pauluskerk door het bedrijf Pels en Van Leeuwen onderhouden


Voor deze avond hebben wij uitgenodigd het Chr. gem. koor Cantamus o.l.v. Una Cintina, dit koor komt uit Hoofddorp. De begeleiding verzorgt organist en pianist Theo Griekspoor en op fluit Anneke Romijn. U ziet reden genoeg om mee te komen zingen en zo een begin te maken met het Kerstfeest. De entree is gratis, er is wel een collecte t.b.v. de kosten. Het concert start om 20.00 uur en u is allen van harte welkom. Tot ziens zaterdag 20 december 2014 in de Pauluskerk Wolfert van Borsselenweg 116 in Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.