Bijgewerkt: 1 augustus 2021

Kerstfeest CAMA kids 2013

Nieuws -> Kerk

Bron: CAMA gemeente
12-12-2013

Kerstavond! Op 24 december 2013 organiseert CAMA Kids een kinderkerstfeest van 19.00 tot ca. 20.00 uur in de aula van het Keizer Karel College, Elegast 5 in Amstelveen. Het is een kerstfeest in de eerste plaats voor kinderen, maar ook voor de ouders, familieleden en kennissen, kortom voor iedereen die graag dit kinderkerstfeest wil komen meevieren. Het kinderkerstfeest heeft als titel: “Superheld gezocht”. Drie superhelden gaan op zoek naar de echte held.

Superheld Amstelveen
(Bron CAMA gemeente - 2013)

De flyer van het CAMA Kids een kinderkerstfeest 2013


De drie superhelden hebben gehoord, dat er een nieuwe held is die de wereld gaat redden. De superhelden zijn daarom boos, ze zijn bang, dat ze nu hun baan kwijtraken. Daarom gaan ze op zoek naar deze held. Eerst komen ze Maria, die zwanger is, tegen. Ze vragen haar, of ze de echte superheld heeft gezien. De drie superhelden hebben zo hun eigen ideeën over hoe een superheld er uit hoort te zien. Ze zijn op zoek naar iemand die groot, sterk en machtig is. Zullen ze de echte superheld vinden?

Behalve het toneelstuk, worden er ook leuke kerstliedjes met elkaar gezongen, en is er voor alle kinderen een verrassing. “We hopen, dat na dit kinderkerstfeest, iedereen weet waarom de Here Jezus zo belangrijk is, als we het Kerstfeest met elkaar vieren”, zo zegt de leiding van CAMA Kids.

CAMA Kids is een initiatief van de CAMA Gemeente Amstelveen. CAMA Kids houdt eens in de ca. drie maanden op zondag om 10.30 uur een kinderbijeenkomst in de aula van het Keizer Karel College en organiseert elk jaar op de avond van 24 december een kinder-kerstfeest. Het programma begint om 19.00 uur, maar vanaf 18.30 uur is iedereen van harte welkom. Meer informatie over CAMA Kids is te vinden. op www.cama-amstelveen.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.