Bijgewerkt: 25 juni 2022

Kerstfeest en Balkansprookje in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
13-12-2013

Op zaterdag 21 december 2013 om 14.30 uur brengt Theater van Santen 'Vrolijk Kerstfeest', een familievoorstelling in kerstsfeer voor iedereen vanaf 3 jaar. Ingrediënten: Vreemde situaties, gekke spulletjes en rare instrumenten. Veelal bekende liedjes met een vleugje klassiek. Feest voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s!

kerst Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)

De flyer van Theater van Santen 'Vrolijk Kerstfeest'


Op zondag 22 december  2013brengt Theater Cartouche de voorstelling ‘Voor het geluk geboren’, een volksvertelling, gespeeld met marionetten, maskers en handpoppen. Deze voorstelling is gebaseerd op een volksvertelling uit de Balkan. Het gaat over een jongen die een onmogelijke opdracht moet vervullen. Hij wordt steeds opnieuw uitgedaagd om zich te weren tegen het kwaad, dat hij op zijn pad naar volwassenheid tegenkomt.

Hij komt regelmatig voor beslissingen te staan en krijgt te maken met gevaren waar hij zich uit moet zien te redden. Gelukkig ontmoet hij onderweg mensen die hem daarbij helpen. Uiteindelijk bereikt hij wat hem bij zijn geboorte al is voorspeld. Want, hij is namelijk ‘Voor het geluk geboren’. Vanaf 5 jaar. Toegangsprijs € 8,00. Telefonisch reserveren kan via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.