Bijgewerkt: 1 augustus 2021

Kerstfeest voor de CAMA kids

Nieuws -> Kerk

Bron: CAMA gemeente
08-12-2012

Op 24 december 2012 organiseert CAMA Kids een kinderkerstfeest van 19.00 tot ca. 20.00 uur in de aula van het Keizer Karel College, Elegast 5 te Amstelveen. Het is een kerstfeest in de eerste plaats voor kinderen, maar ook voor de ouders, familieleden en kennissen, kortom voor iedereen die graag dit kinderkerstfeest wil komen meevieren.

Het kinderkerstfeest heeft als titel: “Een kerstfeest vol cadeautjes”. Hoe kunnen we samen op een gezellige en goede manier de kerstdagen ingaan?    Een kerstfeest vol cadeautjes. Dat is niet alleen de titel van het kinderkerstfeest van CAMA Kids, maar het is ook de naam van het toneelstuk, dat tijdens het kinderkerstfeest wordt opgevoerd.

cama Amstelveen
(Bron CAMA - 2012)

Op 24 december 2012 organiseert CAMA KIDS een kinderkerstfeest van 19.00 tot ca. 20.00 uur in de aula van het Keizer Karel College


Hoe zou het zijn, als de Here Jezus niet 2000 jaar geleden, maar nu, december 2012, en hier in Nederland zou zijn geboren? Behalve het toneelstuk, worden er ook leuke kerstliedjes met elkaar gezongen, en is er voor alle kinderen een verrassing. “We hopen, dat na dit kinderkerstfeest, iedereen weet waarom de Here Jezus zo belangrijk is, als we het Kerstfeest met elkaar vieren”, zo zegt de leiding van CAMA Kids.

CAMA Kids is een initiatief van de CAMA Gemeente Amstelveen. CAMA Kids houdt eens in de ca. drie maanden op zondag om 10.30 uur een kinderbijeenkomst in de aula van het Keizer Karel College en organiseert elk jaar op de avond van 24 december 2012 een kinder-kerstfeest. Het programma begint om 19.00 uur, maar vanaf 18.30 uur is iedereen van harte welkom. Meer informatie over CAMA Kids is te vinden op www.cama-amstelveen.nl.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.