Bijgewerkt: 22 februari 2024

Kerstmarkt 2022 in Elsrijk door en voor bewoners

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Stadsdorp Elsrijk
06-12-2022

Samen met je buurtjes genieten van de kerstsfeer, de gezelligheid, glühwein, lichtjes, versiering, hapjes en drankjes en de verkoop van leuke cadeautjes. Dat allemaal bij de kerstmarkt in Elsrijk! Zondag 18 december 2022 organiseert Stadsdorp Elsrijk de eerste Kerstmarkt Elsrijk. Van 14-17 uur ben je van harte welkom bij de Blokhut bij het Openluchttheater, De Ruwiellaan 20.

Foto Amstelveen
(Bron Piqsels - 2022)


Door en voor bewoners. Rondom de Blokhut staan 10 kramen opgesteld. Bewoners verkopen hun eigengemaakt (kerst) cadeautjes voor vriendelijke prijzen. Kerstknutsels en -lampen, kaarsen, pies, chutney, lemon curd (zoetzure crème op basis van citroen, boter, suiker en ei), kaarten, haaraccessoires, kaarten, zeep en lotion bars, schelpenhangers. Te veel om op te noemen! Neem contact geld mee. Er is geen gelegenheid om te pinnen!

Fotostudio. Kom in je mooiste kerstoutfit, en laat je fotograferen in je favoriete kersttrui en kerstmuts op ons foto podium. En misschien wil de Kerstman wel met jou op de foto. De toegang tot de kerstmarkt is gratis en de drankjes en hapjes worden aangeboden door Stadsdorp Elsrijk.

Contact. Wil je meer weten over de Kerstmarkt Elsrijk? Stuur een e-mail naar: info@stadsdorpelsrijk.nl  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.