Bijgewerkt: 7 december 2023

Kerstmarkt in winkelcentrum Kostverlorenhof

Nieuws ->

Bron: Th. van der Hoek
03-12-2006

Op zaterdag 16 december 2006 zal er in het winkelcentrum Kostverlorenhof een gezellige kerstsfeer hangen. Op die dag zullen er in het centrum een veertigtal kramen staan die voor een rijk en gevarieerd kerstaanbod zullen gaan zorgen dan er al is. En dat naast het al gevarieerde aanbod van de winkeliers zelf. Kostverlorenhof zal dus een ideale plaats zijn om uw kerstinkopen te gaan doen.

Kostverlorenhof Amstelveen
(Kostverlorenhof collectie - 2006)

Het logo van Winkelcentrum Kostverlorenhof


Kinderen

Natuurlijk is er die dag gedacht aan de kinderen. Voor hen wordt een mooi springkussen geplaatst. Ook kunnen zij onder leiding van een enthousiaste deskundige tegen een geringe vergoeding allerlei mooie kerstukjes maken.

Inwendige mens

Ook hieraan is gedacht. Er zal een biertap zijn en een mogelijkheid om een lekker portie saté en andere heerlijkheden te nuttigen. Diverse winkeliers van het Kostverlorenhof doen hieraan mee.

Gevarieerd aanbod

Op die zaterdag zullen er kramen zijn met allerlei Schotse producten, tassen, kaarsen, kerstartikelen, sieraden, pantoffels, kozijnen, cosmetica, foto’s, placemats, kleding, schoenen, riemen, ringen in een doosje, schilderijen, glasmozaïek, Nepalese kleding, new-age kleding, woonaccessoires, te veel om op te noemen. Ook de scouting ontbreekt niet, zij verkopen voor hun eigen kas allerlei kerststukjes. De Vereniging Historisch Amstelveen zal de nodige historische informatie geven.

Mooiste kerstboom

Welke van de winkeliers heeft de mooiste kerstboom opgetuigd in zijn winkel? Deze vraag wordt vanaf 8 december gesteld aan het winkelende publiek. Diverse winkeliers doen hun uiterste best om genomineerd te worden. Het publiek bepaalt. Om twee uur ‘s middags wordt bekend gemaakt welke winkelier de mooiste boom heeft. Verder bepaalt het lot wie van de mensen die het goed hebben geraden met een mooie prijs naar huis gaan.

Organisatie

De organisatie is in handen van de winkeliersvereniging in samenwerking met organisatie bureau Th. van der Hoek. Aanmelden is nog mogelijk bij Th. van der Hoek, tel. 0297-322825 of 06-15303433.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.