Bijgewerkt: 14 augustus 2022

Kerstmusical 'Piekobello' in de aula van het KKC

Nieuws -> Kerk

Bron: CAMA Gemeente
18-12-2016

Op Kerstavond zaterdag 24 december 2016 wordt van 19.00 tot ca. 20.00 uur het Kerstfeest door de CAMA Gemeente Amstelveen ingeluid met de opvoering van de kerstmusical 'Piekobello'. De opvoering vindt plaats in de ruimte, waar de gemeente op zondag samenkomt, namelijk de aula van het KKC, Elegast 5 in Amstelveen. De kerstballen, de klokjes en de kaarsjes in de boom vragen zich af wat het Kerstfeest precies inhoudt. De piek denkt, dat alles om hem draait en de kinderen hebben een vaag idee, dat het iets met vrede te maken heeft...Tot tante Kathy uit Amerika komt logeren!

Foto Amstelveen
(Bron CAMA Amstelveen - 2016)

De flyer van de Kerstmusical 'Piekobello'


De CAMA Gemeente vindt het belangrijk om het Kerstfeest, het feest waarbij we de geboorte van de Here Jezus vieren, in te luiden met het opvoeren van een kerstmusical. Ook de avond van 24 december vieren we al het feest van het Licht, heeft feest van de komst van de Here Jezus naar deze wereld. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom. Het is een feest om samen met elkaar het kerstfeest te kunnen vieren. Daarom van harte welkom!

Eerste Kerstdag vervolgen we de viering van het Kerstfeest met een gezinsdienst. Om 10.00 uur bent u van harte welkom voor een gezellig samenzijn. De dienst begint om 10.30. Meer informatie over o.a. onze kerstdiensten, kunt u vinden op de website: CAMA Gemeente AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.