Bijgewerkt: 30 juni 2022

Kerstsamenzang 2009 in het Oude Dorp

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Stichting Cardanus
18-12-2009

In nauwe samenwerking met het Wijkplatform Oude Dorp organiseert Fortissimo Evenementen op 24 december 2009 de traditionele kerstsamenzang op het sfeervolle Dorpsplein in het Oude Dorp van Amstelveen.

Kerstsamenzang Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Kerstsamenzang in 2008 in het Oude Dorp


U bent traditiegetrouw vanaf 21.00 uur van harte uitgenodigd om een heerlijke warme gratis warme glühwein of chocolademelk te drinken; aangeboden door het Argentijnse restaurant Buenos Aires.

Er is een kerstkransje en een kaars verkrijgbaar bij de kraampjes, zodat de vele lichtjes voor een echte kerstsfeer zullen zorgen. Afgelopen jaren zijn gemiddeld 1000 deelnemers – jong en oud - samengekomen voor deze vorm van kerstfeestviering!

In samenwerking met Fortissimo Evenementen en AVents audio services in opdracht van het Wijkplatform Oude Dorp en de Stichting Theo Janssen-MOC wordt dit jaar de kerstsamenzang uitgevoerd. De gebruikelijke vrijwillige geldinzameling wordt dit jaar gevraagd voor de Stichting KNGF Geleidehonden.

Het duo Caroline Erkelens, sopraan en Nettie Krull, pianiste/accordeoniste gaan samen met alle aanwezigen de bekendste kerstliederen zingen. Een tekstblad ligt voor u klaar. De kerstsamenzang begint ongeveer om 21.15 uur. Dit feeërieke spektakel mag u niet missen!

Adres: Dorpsplein AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.