Bijgewerkt: 24 maart 2023

Kinderen en kunst in Speelboerderij Elsenhove

Nieuws -> Informatief

Bron: Dorien Mijksenaar
10-07-2015

In het onlangs geopende Kunsthuis op het terrein van de Kinderboerderij Elsenhove gaan kinderen met moeders (of vaders) twee dagen werken met materialen die zoveel mogelijk uit de natuur afkomstig zijn. De opzet is dat zowel moeders(vaders) en kinderen allebei een ontwerp maken en op het doek brengen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Het pop-up kunsthuis op Speelboerderij Elsenhove


De resultaten worden ten toon gesteld op de Burendag op zaterdag 26 september 2015 in Life & Garden, tussen 11.00 en 15.00 uur. De twee dagen beginnen met een bezoek aan de dieren van de Kinderboerderij, daarna lunchen wij gezamenlijk. Daarna gaan wij op ontdekkingsreis onder begeleiding van Tess Doucet (Spellfinder.nl). Liggend op een matje, met een kussen onder het hoofd en ingestopt onder een zachte deken, mogen we even wegdromen en ergens heen…waar,…dat is nog een verrassing.

Deze reis is voor alle kinderen die mee willen doen tussen 13.00 en 14.00 uur. Onze schilderkinderen gaan daarna, net als hun moeders(vaders), aan de slag met een droom op papier te zetten. Twee ervaren kunstenaars zullen hen begeleiden op die tocht. Dit zijn Sunny Neeter en Neely Schaap.

Door sponsoring van de Stichting Stinak is deze kunstreis mogelijk gemaakt. Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan verbonden. Data: dinsdag 28 en donderdag 30 juli 2015. Vanaf 12.00 uur. Verzamelen busstation Amstelveen. Beperkt aantal plaatsen, houders van Amstelveenpas gaan voor. Neem lunch, matje, kussen en deken mee.

Opgeven: Buurtkamerkkp@gmail.com. Telefonisch: 06-23474003. Inlichtingen: Dorien Mijksenaar, activiteiten coördinator Buurtkamer KKP.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.