Bijgewerkt: 23 april 2024

Kinderen schilderen voor KiKa

Nieuws -> Informatief

Bron: Stefanie van Voornveld
29-05-2012

Vorige week was een bijzondere week bij kinderdagverblijf 't Eigenwijsje, locatie Fideliolaan. Er was namelijk een tentoonstelling voor stichting KiKa georganiseerd. Alle kinderen, van klein tot groot hebben prachtige schilderijen gemaakt, met een fantastisch resultaat!

De kinderen hebben afgelopen weken hun best gedaan om een mooi schilderij te maken. Deze schilderdoeken waren gesponsord door Corstjens Worldwide Movers Group uit Amstelveen en Zorgsamen uit Uithoorn.

kika Amstelveen
(Foto S. van Voornveld - 2012)

Het KiKa hoekje met de KiKa pot


Afgelopen week werden de schilderijen van de kinderen opgehangen en konden de ouders de schilderijen kopen. Er was een speciaal KiKa hoekje gemaakt, waar de ouders het geld in een KiKa pot konden doen. De ouders konden zelf beslissen hoeveel het schilderij voor hen en voor Kika waard was. Als de ouders geld hadden gedoneerd in de KiKa pot, kwam er een 'betaald' sticker op het schilderij en was deze 'verkocht'.

kika Amstelveen
(Foto S. van Voornveld - 2012)

De schilderijen van de kinderen


Op vrijdag 25 mei 2012 was er een gezellige borrel op het kinderdagverblijf. Na deze borrel konden de ouders het schilderij meenemen en werd er bekend gemaakt, hoeveel geld er in totaal was opgehaald voor stichting KiKa. De hapjes en drankjes werden gratis beschikbaar gesteld door Albert Heijn, filiaal Westwijkplein.

stefanie Amstelveen
(Foto S. van Voornveld - 2012)

Stefanie van Voornveld


Stefanie van Voornveld loopt stage op het kinderdagverblijf en vertelt: 'Ik mocht deze vrijdag met trots bekend maken, dat wij met zijn allen 402,40 euro hebben opgehaald voor stichting KiKa! Ik wil echt iedereen bedanken voor zijn enthousiasme en inzet! Het was een super week met een fantastisch resultaat!

Ik hoop, dat wij hiermee ook anderen stimuleren om zich in te zetten voor KiKa. Ik vind het een mooie stichting die kinderen met kanker helpt en er alles aan doet om de kinderen beter te maken. Ik vind, dat elke euro het waard is!



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.