Bijgewerkt: 8 december 2023

Kinderopvang Mirakel bestaat 30 jaar

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen/Kinderopvang Mirakel
03-11-2022

Myra Quint directeur en eigenaar van Kinderopvang Mirakel werd door Floor Gordon (D66) wethouder Participatie gefeliciteerd met het 30-jarige jubileum van haar bedrijf op 1 november 2022.In die 30 jaar is Kinderopvang Mirakel uitgegroeid van één vestiging naar 9 vestigingen met 140 medewerkers. Floor Gordon sprak met Myra Quint onder meer over het personeelstekort, waar ook de kinderopvangbranche mee worstelt.

Kinderopvang Mirakel is in 1992 gestart met een kinderdagverblijf in Amsterdam Buitenveldert. Al gauw volgde een tweede kinderdagverblijf en de eerste particuliere Buitenschoolse opvang (BSO) van Nederland in het pand van de St. Jozef School in Amsterdam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met 9 locaties en ongeveer 140 medewerkers.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2022)

Myra Quint directeur en eigenaar van Kinderopvang Mirakel wordt door Floor Gordon (D66) wethouder Participatie gefeliciteerd met het 30-jarige jubileum van haar bedrijf

Mirakel investeert in kwaliteit, zoals goed opgeleide medewerkers, aantrekkelijke locaties met een eigen karakter en uitstraling en een activiteitenaanbod waar de ontwikkeling en het plezier van de kinderen centraal staan. Zij bieden verschillende opvangvormen aan: dagopvang baby’s, dagopvang peuters, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang en vakantieopvang. De directeur en eigenaar van Kinderopvang Mirakel is Myra Quint. Zij zorgt samen met het managementteam voor de bedrijfsvoering en de voorwaarden voor onze kwalitatieve opvang.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.