Bijgewerkt: 21 maart 2023

Kindertentoonstelling 'Wees jezelf, scoor een elf' in Museum JAN

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
16-03-2023

De kinderraad van Amstelveen, Museum JAN en de gemeente Amstelveen vinden het belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn en met plezier naar school gaat. Ook als je er anders uitziet, iets anders gelooft, je anders kleedt of ergens anders van houdt.

Foto Amstelveen
(Foto Kim Cerrone - 2023)

Kinderburgemeester Lode Besseling deelde samen met wethouder Floor Gordon en museumdirecteur Marieke Uildriks de prijzen uit. Die vier winnaars zijn Summer, Loïs, Jayden van de Karel Eykman, Thijs van De Triangel, Florine van de Rembrandt en Zoé van de Westwijzer scholen op 8 maart 2023. Ze hebben een workshop verdiend bij Museum Jan voor hun hele klas

Alle kinderen uit groep 7 en 8 15 scholen uit Amstelveen konden daarom meedoen aan een wedstrijd, namelijk het maken van een elfje (gedichtje bestaande uit 11 woorden). De beste elfjes zijn nu te zien in Museum JAN op de eerste verdieping. Bezoekers die het ook belangrijk vinden dat ieder kind zichzelf kan zijn, kunnen een eigen elfje schrijven of een tekening maken in Museum Jan. De tentoonstelling is tot 31 maart 2023 te bekijken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.