Bijgewerkt: 3 juli 2022

Kindervoorstelling in het Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Suzanne Janse
22-07-2014

Komt er weer een kindervoorstelling deze zomer en wel op zondag 17 augustus 2014 (een dag voor de meeste basisscholen weer beginnen) om 15.00 in het Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen. De voorstelling zal ongeveer 40 minuten duren.

De voorstelling heet ‘Lies wil piraat worden’ en is geschikt voor kinderen van 2-8 jaar. De voorstelling wordt uitgevoerd door theatergezelschap De Toverknol uit Amsterdam (www.detoverknol.nl). Lies heeft een boek gevonden over hoe je piraat kan worden. Het boek is in een geheime taal geschreven door piraat Klaas Buitenbeentje. Lies besluit om piraat Klaas Buitenbeentje te zoeken en van hem te leren hoe je een stoere, dappere piraat kan worden...

Foto Amstelveen
(Foto Suzanne Janse - 2013)

Voorstelling in het in Openluchttheater Elsrijk op zondag 11 augustus 2013. Theater Stuiter speelde een bewerking van P.C. Hooft's komedie 'Warenar'


De voorstelling is gratis toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld om de gemaakte kosten te drukken. Net als vorig jaar, wordt iedereen aangeraden een kleedje, of kussentje mee te nemen om op te zitten. Eigen consumpties kunnen worden genuttigd en er is een mobiel toilet aanwezig.

Openluchttheater Elsrijk bevindt zich achter in het park De Ruyschlaan, vlakbij de Kruiskerk, in de wijk Elsrijk in Amstelveen. Het ligt, verscholen in het groen, tussen het grote speelveld en fietspad De Ruyschlaan, achter kinderdagverblijf 't Eigenwijsje.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.