Bijgewerkt: 22 oktober 2024

Kledingretailer UNIQLO opent winkel in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Upragency.com
21-10-2024

Internationale kledingretailer UNIQLO maakt vandaag de eerste winkelopening in een shopping mall in Nederland bekend. De nieuwe winkel is gevestigd in Stadshart Amstelveen en zal naar verwachting in de lente/zomer 2025 de eerste klanten begroeten. Met een totale verkoopoppervlakte van ruim 970 m², verdeeld over 2 verdiepingen, biedt de nieuwe winkelruimte aan de dames-, heren- en kindercollectie. De aankondiging van de winkelopening in Amstelveen aan de Rembrandtweg 6 volgt op de recente winkelopeningen in Amsterdam en Rotterdam.

Foto Amstelveen
(Bron Upragency - 2024)

UNIQLO Amstelveen aan de Rembrandtweg 6

‘We zijn verheugd om onze aanwezigheid in Nederland zo snel uit te breiden na onze recente openingen met de aankondiging van onze vijfde locatie. We kijken ernaar uit LifeWear, kleding gemaakt op basis van onze Japanse waarden van kwaliteit, eenvoud en een lange levensduur, te introduceren aan een breder publiek in Nederland, om zo te verbinden met nieuwe communities. Na de succesvolle openingen van twee nieuwe winkels in prominente gebieden, kijken we ernaar uit om onze aanwezigheid in Nederland uit te breiden door de opening van onze eerste winkel in een winkelcentrum, Stadshart Amstelveen, dat een belangrijke uitbreiding heeft ondergaan,’ aldus Kaman Leung, Chief Operating Officer van UNIQLO Benelux.

‘Wij zijn enorm trots dat wij het eerste winkelcentrum in Nederland zijn dat UNIQLO mag verwelkomen. De komst van een van de meest vooraanstaande en gewilde fashion merken met een winkel van 970 m² is een duidelijk signaal voor de aantrekkelijkheid van Stadshart Amstelveen en de visie van URW op de toekomst van retail’ -aldus Jurn Hoeksema, Chief Operating Officer van Northern Europe Unibail-Rodamco-Westfield.

UNIQLO & LifeWear. Met als doel kleding aan te bieden die is ontworpen om ieders leven aangenamer te maken, staat UNIQLO bekend om zijn LifeWear: innovatieve, hoogwaardige kleding die universeel aantrekkelijk is qua design en comfort en langdurige kwaliteit. Deze unieke filosofie, gewaardeerd door klanten over de hele wereld, bestaat uit hero-producten, core essentials, zoals HEATTECH thermokleding om je warm te houden tijdens de koudere maanden en BLOCKTECH regenjassen om je comfortabel en droog te houden in het onvoorspelbare Nederlandse weer, die allemaal verkrijgbaar zullen zijn in de nieuwe winkel.

Uniqlo Co., Ltd. (株式会社ユニクロ, Kabushiki-gaisha Yunikuro) is een Japanse ontwerper en verkoper van casual kleding. Het bedrijf staat bekend om zijn LifeWear-filosofie om consumenten te voorzien van hoogwaardige dagelijkse kleding met aandacht voor detail. Het bedrijf is een volledige dochteronderneming van Fast Retailing Co., Ltd.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.