Bijgewerkt: 5 december 2022

Kleine terreur in Westwijk

Nieuws -> Gemeente

Bron: Ingezonden bericht
22-08-2011

Een enkele keer hoor je er van, maar pas als het je zelf overkomt, besef je hoe naar het is. Afgelopen zondagavond rond half elf een paar doffe klappen op het raam. Ik en mijn vrouw schrikken op en gaan naar buiten. Een groep van ongeveer acht meiden en jongens in de leeftijd van 14, 15 jaar fietsen in de verte joelend weg.

Ze hebben zo’n drie, vier eieren tegen onze ramen kapot gegooid. Het vieze struif zit overal: op de ramen, op de kozijnen, tegen de deur. Schoonmaken is lastig, vooral de houten kozijnen zijn nauwelijks goed schoon te maken. En dan de stank. Toch maar even de politie gebeld: ‘ze zullen het doorgeven aan het team in Amstelveen Zuid.’

Om maar even hartstikke duidelijk te zijn: de daders zijn gewoon ‘blanke’ meiden en jongens uit Amstelveen. Het kan uw buurmeisje zijn, of misschien uw zoon. Lastig is om aan deze kleine terreur een einde te maken. Maar misschien zou een begin kunnen zijn, dat een ouder die wat eieren in de koelkast mist en wiens zoon, of dochter zondagavond niet thuis was een stevig gesprek begint met hem, of haar.

(Naam en adres bij de redactie bekend)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.