Bijgewerkt: 19 april 2024

Klieder Kerk voor kinderen in Westwijk

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
13-03-2014

Op zondag 23 maart 2014 van 16.00 tot 18.15 uur start de eerste Klieder Kerk in Westwijk in het Dagcentrum van Ons Tweede Thuis, Augusta de Witlaan 2. Een nieuw initiatief voor gezinnen met kinderen in de leeftijd 0 tot en met 12 jaar. Het is een concept waarin kinderen met hun ouders al kliederend en spelend Bijbelverhalen ontdekken.



De kosten voor deelname bedragen 1 euro per kind, (groot)ouders zijn gratis. Om enig inzicht te krijgen in het aantal deelnemers is opgave gewenst. Bel voor meer informatie of opgave Martine Versteeg  06-10848954 of e-mail martine@pga-b.nl . Of kijk voor meer informatie op www.kliederkerk.nl .

Wat gebeurt er tijdens een 'Klieder Kerk' ?

Vanaf 16.00 uur kunnen gezinnen binnenwandelen tijdens het 'Klieder-uurtje'. Kinderen kunnen kiezen uit allerlei gekke, creatieve kliederactiviteiten. In de Klieder Kerk van 23 maart staat het thema 'Wat mooi gemaakt!' centraal. Voor de allerkleinsten is een hoek ingericht met speciaal voor hun geschikte activiteiten. Na dit 'Klieder-uurtje' is er een kort centraal moment, waarin een verhaal wordt verteld. Daarna wordt er gezamenlijk gegeten. Samen genieten van een Klieder-Kerkmaaltijd zonder zelf te koken.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.