Bijgewerkt: 26 juni 2022

Kluun interviewt Saskia Noort bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
07-05-2018

Zaterdag 12 mei 2018 om 12 uur, de dag voor Moederdag, ontvangt Boekhandel Libris Venstra niemand minder dan Saskia Noort. Raymond van der Klundert, beter bekend als KLUUN interviewt haar over het schrijven, het waarom van de overstap naar uitgeverij Lebowski maar vooral over haar nieuwe boek: Stromboli!

Stromboli vertelt het verhaal van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, die honderdduizenden lezers wekelijks laten genieten van de columns waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan ettert al jaren een dagelijks leven vol afgunst, wrok en zelfs geweld. Na weer een nachtelijke uitbarsting is het genoeg: Sara besluit Karel te verlaten.Al snel komt Sara alleen te staan - niemand wil nog iets met haar te maken hebben. Om haar leven weer op de rails te krijgen boekt ze een retraite op het idyllische Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Onder leiding van een wereldvermaarde goeroe geeft ze zich met een bont gezelschap lotgenoten over aan rollenspellen en oefeningen die steeds een stap verder gaan.

Wat een nieuwe start had moeten worden, mondt uit in een afdaling naar haar diepste regionen van haar verleden die ze het liefst verborgen had gehouden. Wat is autobiografisch? Wat is verzonnen? Waar stopt de waarheid en begint de fictie? Kluun neemt u mee in het hoofd van bestseller auteur Saskia Noort. Het interview met aansluitend signeren begint om 12 uur en zal ongeveer een uur duren. De toegang is gratis. Aanmelden is niet strikt noodzakelijk maar wel praktisch, zie www.venstra.nl  of bel naar 0206419880 . Adres: Stadsplein 102 A 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.