Bijgewerkt: 28 september 2021

Kom naar de gratis High Tea van ActiVite

Nieuws -> Informatief

Bron: ActiVite
17-10-2013

Dit jaar bestaat ActiVite 5 jaar. Een bijzondere mijlpaal. Om stil te staan bij dit jubileum gaan de verschillende teams in het werkgebied wijkactiviteiten organiseren met als thema 'Eigen Kracht'. Het doel van deze activiteiten is iets extra's doen voor cliënten, mantelzorgers en wijkbewoners eventueel in samenwerking met lokale organisaties.

Op zaterdag 26 oktober 2013 van 14.00 tot 17.00 uur organiseert ActiVite thuis in wonen, welzijn en zorg een gratis High Tea voor de hele buurt in het M.O.C. aan de Lindenlaan in Amstelveen. Iedereen is van harte welkom!

MOC Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Het MOC gebouw aan de Lindenlaan 75


Hapjes en drankjes verzorgen wij, maar voel u vrij zelf ook iets te maken. Vindt u het leuk, laat dan uw buren proeven van een zelfgemaakte lekkernij uit uw eigen cultuur.

Wat is er te beleven?

-Laat uzelf verwennen in de beautycorner

-Doe mee aan spelletjes van vroeger

-Laat u adviseren door de brandweer (Wat te doen bij vlam in de pan?)

-Springen op een groot springkussen & grabbelen voor de kinderen

-Speel mee met het Rad van Avontuur

-Snuffel langs de kraampjes

Buurtbord

Deze middag hebben we een speciaal ‘buurtbord’, waarop iedereen zijn ‘vraag en aanbod/dienst’ kan aanbieden. Help de mensen uit uw buurt en ‘ruil deze middag met elkaar’. Wilt u nu al doorgeven wat u kunt aanbieden, of wilt vragen. Schroom niet en e-mail naar José Verschuur : j.verschuur@activite.nl

Waar en wanneer: zaterdag 26 oktober 2013, tijd: 14.00 – 17.00 uur Adres: Wijkservicepunt M.O.C. Lindenlaan 75 te AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.