Bijgewerkt: 12 juni 2024

Koningsdagtraktatie naar de verzorgingscentra van Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Oranje Amstelveen
11-04-2014

Met de komst van de koninklijke familie naar Amstelveen, wordt ook gedacht aan de bewoners van de verzorgingshuizen van de feestende Koningsdag gemeente! Amstelveen Oranje, de stichting die nauw betrokken is bij het programma voor Koningsdag, heeft het 'initiatief genomen voor de traktatie van meer dan 2.000 oranje tompouce gebakjes aan de diverse instellingen binnen de gemeente.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Vlnr.: Dennis Kramer (Albert Heijn Stadshart) , Ben Verheijen (Winkeliersvereniging Stadshart Amstelveen) en Cor Aarts (voorzitter Amstelveen Oranje met een paar oranje tompouces


Zij mogen daarbij rekenen op de enthousiaste medewerking van Albert Heijn Stadshart, dat de soesjes zal produceren, en van de Winkeliersvereniging Stadshart Amstelveen VCP, die deze actie ruimhartig sponsort. Op vrijdagochtend 11 april 2014 vond bij het Albert Heijn filiaal op het Stadshart de symbolische overhandiging plaats van de eerste proefronde oranje soesjes.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.