Bijgewerkt: 15 juni 2024

Koninklijke Onderscheiding voor de heer Gehring

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
19-04-2010


Zaterdagavond 17 april 2010 heeft locoburgemeester Jan-Willem Groot in Amsterdam een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Kees Gehring, wonende te Amstelveen. De heer Gehring is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Gehring Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2010)

Kees Gehring (l) krijgt de Koninklijke Onderscheiding van Jan-Willem Groot, loco-burgemeester van Amstelveen overhandigd


De heer Gehring startte in 1975 zijn eigen onderneming, als kledingimporteur namens fabrikanten uit het verre oosten. Daarnaast is hij medeoprichter van For Fellows BV, een groothandel in herenbovenkleding. Als werkgever staat hij bekend als een sociaal ingesteld persoon die altijd geïnteresseerd is in het welzijn van zijn medewerkers en hen ook door dik en dun steunt.

Naast zijn drukke werkzaamheden is de heer Gehring sinds 1970 bestuurlijk actief voor de  Amsterdamsche Football Club (AFC). De heer Gehring heeft een essentiële rol gespeeld in de ontwikkeling en het besturen van AFC. Zo is hij oprichter van de supportersvereniging "the Reds" waarvan hij van 2001 tot 2004 bestuurslid was.

Op dit moment is hij secretaris van deze vereniging én afgevaardigde in de overleggroep met de gemeente Amsterdam over de toekomst van de sportvelden rond de Zuidas. Ook was de heer Gehring medeoprichter en bestuurslid van de Amsterdamse Tennisclub.

Daarnaast is hij nog steeds bestuurslid van de Stichting Goed Genoeg en de Vereniging Sportpark Goed Genoeg. Namens deze stichting onderhoudt decorandus voor aangesloten verenigingen de contacten met de gemeente Amsterdam.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.