Bijgewerkt: 25 juni 2024

Koopzondag 1 april 2012 in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: A. Siedsma
26-03-2012

Op koopzondag 1 april 2012 etaleren en presenteren van 11-17 uur ruim 60 exclusieve standhouders een schitterende collectie Antiek, Brocante, Boeken en Kunst op de mooie locatie Rembrandtweg en Marktplein in het centrum van Amstelveen.

Veel brocante en kunstliefhebbers, maar ook boekensnuffelaars kunnen op deze markt zeker datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn! Er is van alles top deze markt te vinden: veel kunst van bronzen vogels tot fotografie , klein zilverwerk , schilderijen, glaswerk, kleinste snuisterijen, prenten, antiquarische boeken, KLM-huisjes en andere verzamelobjecten uit Grootmoeders Tijd, enz.

yeter Amstelveen
(Foto A. Siedsma - 2008)

Antiek Verkadealbums op de markt


Voor lunchroom koppen bij de oversteek C&A naar Buitenhof is er een stand, waar alle uitgegeven nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en oude Schoolplaten zijn te bewonderen. Tevens kunnen op deze stand tientallen plaatjesalbums worden ingekeken, gekocht, of getaxeerd.

Iedereen wordt aangeraden verzamelwaar mee naar deze stand te nemen om de waarde er van te vernemen of het materiaal te verkopen. Als de zon op deze koopzondag in Amstelveen ook nog wil meewerken, wordt het een pracht evenement, waar veel bezoekers graag naar toe zullen gaan. De toegang is gratis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.