Bijgewerkt: 2 augustus 2021

Koorconcert van 'Cum Laude' in de Pauluskerk

Nieuws -> Kerk

Bron: Fam. Buitenhuis
20-11-2013

The Promise of Christmas

Op de datum D.V. 14 december 2013 wil het Christelijk gemengde koor 'Cum Laude' een kerstuitvoering geven in de Pauluskerk te Amstelveen. Tijdens dit concert zal het bekende Amerikaanse muziekstuk “The Promise of Christmas” van de componist Dan Burgess wordt uitgevoerd.

Dit stuk muziek is een prachtige weergave van wat Kerst voor ons mag betekenen. De belofte is uitgekomen van de komst van Christus naar deze aarde. Vele muzikanten zullen tijdens deze ontmoeting meedoen met de volgende instrumenten, dwarsfluit, viool, trompet, hobo, hoorn, slagwerk en natuurlijk piano en orgel.

Pauluskerk Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

De grote zaal van de Pauluskerk met de Bijbel


Tevens is uitgenodigd het Interkerkelijk koor Caritas uit Aalsmeer o.l.v. Arie Vooys. De solostemmen worden ingevuld door enige leden van het koor Caritas. De muzikale leiding is in handen van Wim van Dijkhuizen en op orgel onze eigen organist Cees Oskam en gastorganist is Arie Vooys.

De kerk is open om 19:30 en de avond start om 20.00 uur. De toegang is vrij en de collecte is t.b.v. kosten. U en jij bent van harte welkom om te komen luisteren en ook nog mee te doen met de samenzang. Adres: Pauluskerk, Wolfert van Borsselenweg 116, 1181 PJ AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.