Bijgewerkt: 22 februari 2024

Kop-staart aanrijding aan de Burgemeester Boersweg

Nieuws -> Politie

Bron: IJsbrand Terpstra
25-02-2010

Woensdagavond 24 februari 2010 heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Burgemeester Boersweg in Amstelveen. Bij de aanrijding raakte één persoon dusdanig gewond, dat die naar het ziekenhuis is vervoerd, de overige inzittenden konden ter plaatse worden geholpen en hoefden niet naar het ziekenhuis.

Kop-staart  Amstelveen
(Foto IJsbrand Terpstra - 2010)

De remsporen worden onderzocht door een politieman


De aanrijding nam een groot gedeelte van de weg in beslag, maar dit zorgde voor weinig problemen aangezien er weinig verkeer op de weg was doordat het al avond was. De oorzaak van de aanrijding is nog niet precies bekend, maar waarschijnlijk sprong het stoplicht op groen op het moment dat de achterste auto aan kwam rijden.

De voorste auto trok op, maar langzamer dan dat de achterste in gedachte had. Toen was het al te laat en was de witte auto achterop de paarse gereden, wat flinke schade aan de auto’s heeft veroorzaakt.

Kop-staart  Amstelveen
(Foto IJsbrand Terpstra - 2010)

De ravage is groot op de Burgemeester Boersweg. Nog een paar foto's voor de politieonderzoek en de wrakken kunnen afgevoerd worden


De achterop komende auto is waarschijnlijk total loss. Een sleepbedrijf heeft de auto’s weggesleept nadat de politie uitvoerig onderzoek heeft gedaan naar de precieze oorzaak van dit ongeval. Rond 22 uur was de weg weer vrij.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.