Bijgewerkt: 5 december 2022

Koperkwintet Kwivr speelt in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
07-11-2013

Op zondag 17 november 2013 om 14.30 uur speelt Koperkwintet Kwivr de kleutervoorstelling 'Praten met je oren' in het Amstelveens Poppentheater

In Praten met je oren dicht horen we een dag verstrijken. Van de wekker in de ochtend, het schillen van een appeltje in de middag tot het roepen van de uil 's avonds laat. En de brievenbus? Die kleppert er de hele dag vrolijk op los...

Kwivr Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2013)

Koperkwintet KWIVR


In het voorjaar van 2013 verscheen Mijn fijne geluidenboekje van Edward van de Vendel. In dit poëzieprentenboek voor kleuters zijn vijftig fijne geluiden die in en om het huis te horen zijn, gevangen in kleine versjes. Koperkwintet KWIVR en Rudi van Hest brengen een tiental van deze 'fijne geluiden' muzikaal en theatraal tot leven. Een gezellige voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

Koperkwintet KWIVR houdt zich vol overgave bezig met het concertpubliek van morgen. Met het interactieve kleuterconcert Roodkapje (25.000 bezoekers) en met de muzikale voorstelling Wat niemand weet (Tonke Dragt, 22.000 bezoekers) was dit koperkleurige gezelschap te zien en te horen in vele concertzalen en theaters en op festivals en in talloze basisscholen in het hele land.

Toegangsprijs is € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.