Bijgewerkt: 18 mei 2024

Kruidvat opent haar nieuwe winkel in Westwijk Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Kruidvat
01-11-2016

Drogisterij Kruidvat opent op dinsdag 8 november 2016 haar nieuwe winkel aan het Westwijkplein 102 in Amstelveen. Ter ere van de opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Klanten kunnen zelf een goed doel nomineren en aangeven, waarom juist deze organisatie de prijs verdient. Via www.kruidvat.nl/openingsactie  kunnen klanten een goed doel nomineren. De afgevaardigde van het winnende goede doel mag tijdens de officiële opening van de winkel op dinsdag 8 november 2016 om 08.30 uur als allereerste klant een minuut lang gratis zijn, of haar inkopen doen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Het winkelpand van Kruidvat in aanbouw in het winkelcentrum Westwijk op 19 augustus 2016


De klant staat centraal. Winkelmanager Danielle Verlaan kijkt erg uit naar de opening: “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Amstelveen en omgeving van harte uit om dit zelf te ontdekken en een kijkje te komen nemen aan het Westwijkplein!”, aldus Verlaan.

Verrassend, voordelig én toegankelijk. In de winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd, dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is bij de presentatie van de ruime hoeveelheid producten het uitgangspunt. Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook haaraccessoires gepresenteerd. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen gepresenteerd. Ook de doorstroming in de winkel is verbeterd. De kassa-opstelling is geoptimaliseerd, waardoor de wachttijden tot een minimum beperkt blijven. Ten slotte kunnen klanten van Kruidvat Amstelveen met hun Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Over Kruidvat. Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Lange tijd bestond de Kruidvat Holding, waartoe Kruidvat, ICI Paris XL en Trekpleister in Nederland, Kruidvat en ICI Paris XL in België, Superdrug in het Verenigd Koninkrijk, een 50%-belang in Rossmann in Polen, Hongarije en Tsjechië behoorden. Dick Siebrand en Ed During openden samen de eerste Kruidvat in 1975.

In augustus 2002 werd Kruidvat Holding overgenomen door de Hongkong-Chinese A.S. Watson Group. Kruidvat Holding had op dat moment meer dan 1900 winkels in Europa en meer dan 24.000 medewerkers in dienst. De toenmalige eigenaar, de familie De Rijcke, ontving een bedrag van 1,3 miljard euro voor het concern. Een gedeelte van dat geld bracht de familie onder in de d.o.b foundation (oorspronkelijk Stichting De Oude Beuk), dat projecten in ontwikkelingslanden steunt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.