Bijgewerkt: 24 maart 2023

Kruispunt Amsterdamseweg-Keizer Karelweg is een week langer afgesloten

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
24-07-2018

Aannemer KWS Infra BV uit Diemen past in opdracht van gemeente Amstelveen de kruispunten Amsterdamseweg-Keizer Karelweg en Amsterdamseweg-Graaf Florislaan aan. De werkzaamheden zouden 28 juli 2018 zijn afgerond. Door het extreem warme weer is het niet goed mogelijk om te asfalteren. Om de kwaliteit te waarborgen is besloten de Amsterdamseweg een week langer af te sluiten.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

De rotonde aan het kruispunt Amsterdamseweg-Keizer Karelweg is praktisch klaar op 24 juli 2018


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Aan de Amsterdamseweg richting Noord moet nog wat gebeuren, maar door de hoge temperaturen is asfalt leggen niet mogelijk


Vanaf 16 juli is de Amsterdamseweg afgesloten ter hoogte van de Keizer Karelweg. Dit volgt op de werkzaamheden die al enige tijd geleden gestart zijn. Het is niet mogelijk is om vanuit Amstelveen Zuid via de Amsterdamseweg naar Amsterdam te rijden. De omleidingsroute gaat via de Beneluxbaan. Gedurende de volledige afsluiting rijden de bussen van lijn 242, 347 (N47), 357 (N57), 348* en 358* via de Beneluxbaan een omleidingsroute. De haltes Graaf Florislaan en Kalfjeslaan vervallen. De winkels aan de Amsterdamseweg zijn open en via een omleiding bereikbaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.