Bijgewerkt: 24 maart 2023

Kunst en Creamarkt in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Big Smile Events
01-07-2014

Wat is er leuker, dan op een mooie zomerse dag slenteren over een markt? Dat kan op zondag 13 juli 2014 op het Stadsplein van Amstelveen. De bezoekers kunnen naar hartenlust snuffelen bij de uiteenlopende marktkramen. Op de kramen zijn mooie handgemaakte spullen te vinden, zoals keramiek, schilderijen en sieraden.

Foto Amstelveen
(Foto Ursula Smeele - 2014)

Kinderkunstmarkt in Leiden in mei 2014, georganiseerd door Big Smile Events


Erg leuk is, dat ook kinderboekenschrijver Selma Noort er is. Deze landelijk bekende schrijfster heeft inmiddels vele (basis)scholen en bibliotheken bezocht als schoolschrijver. De kans is dus groot, dat kinderen haar kennen van “Het grote voorleesboek van de kinderboerderij”, of Donders!

Vorig jaar schreef zij de jongerenroman “Stiefkind”. Ook die is inmiddels in herdruk. Naast een ontmoeting kunt u bij de aanschaf van een boek, die natuurlijk laten signeren, of daar een persoonlijke boodschap in laten schrijven. Voor de kinderen is er nog meer leuks. Zij kunnen ook deelnemen aan de een workshop waarin zij een sleutelhanger kunnen maken. Tussendoor kan worden genoten van een kopje koffie op een van de vele terrassen. De markt begint om 10.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Kortom u bent de hele zondag van harte welkom in het centrum van Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.