Bijgewerkt: 13 augustus 2022

Kunstenaar Sam Drukker portretteert bezoekers in Museum JAN

Nieuws ->

Bron: Museum JAN
09-12-2021

Museum JAN pakt deze decembermaand uit! We organiseren bijvoorbeeld een meet & greet met kunstenaar Sam Drukker, waarbij u de gelukkige kan zijn om geportretteerd te worden. En voor wie zelf aan de slag wil, kan bij onze tekentafel terecht.

Oog in oog met Sam Drukker - Live teken performance op zaal op zondag 19 december 2021 - 14.00-17.00. Normale toegang, vooraf aanmelden is hiervoor niet nodig. Sam Drukker komt live tekenen op zaal tussen zijn eigen werken. Hij kiest willekeurig personen uit die hij ter plekke zal portretteren. De tekensessie zal per persoon ongeveer een half uur duren. Een unieke kans om de kunstenaar in actie te zien!

Foto Amstelveen
(Foto Nathalie Magniez - 2014)

Sam Drukker (1957) kunstschilder en tekenaar


Sam Drukker: 'Concentratie is alles. Eerst moet je begrijpen wat er aan de hand is. Als ik werk ben ik voor 90% aan het registreren, dom aan het overnemen. Maar tegelijkertijd moet ik begrijpen wat mij ontroert en aantrekt.'

Daarnaast lanceert Museum JAN met Participe Amstelland een rondleiding met koffiemoment in het museum onder de noemer ‘Kunst met een koekje. Interesse? Kijk voor meer informatie op onze website. En tot slot zijn er unieke kerstcadeaus verkrijgbaar in de vernieuwde museumwinkel. Kortom, voor ieder wat wils!  Adres: Museum JAN Dorpsstraat 50 1182 JE Amstelveen info@museumjan.nl +31 (0)20 641 5754Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.