Bijgewerkt: 14 mei 2021

LEGO Superhelden veroveren opnieuw Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
09-04-2017

De tweede editie LEGO Experience® tijdens de meivakantie van 2017 22 t/m 30 april. Na het succes van de eerste editie, verandert winkelcentrum Stadshart Amstelveen van 22 t/m 30 april 2017 opnieuw in een grote LEGO Experience® met superhelden met Batman, Star Wars en Nexo Knights in de hoofdrol. Op verschillende locaties in het winkelcentrum zal in de meivakantie van alles te beleven zijn voor het hele gezin. Stadshart Amstelveen verandert in een spannend, creatief bolwerk met de populaire Deense speelgoedproducten. De LEGO Experience® is verdeeld over het Binnenhof en het Rembrandthof, waar activiteiten voor kinderen worden georganiseerd, zoals het bouwen van een LEGO batmobiel, op de foto met je favoriete Star Wars held, of spelen met de speciale Nexo app. De LEGO Experience® vindt plaats van 22 t/m 30 april van 10:00 – 18:00 uur (maandag vanaf 13:00 uur en zondag vanaf 12:00 uur). Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Lego Friends in het Stadshart Amstelveen op 6 september 2016


Het Binnenhof in Stadshart Amstelveen wordt geheel in Star Wars-stijl aangekleed, compleet met een gigantische Star Wars Box en diverse grote Star Wars-modellen, volledig opgebouwd uit LEGO-stenen. Kinderen kunnen hier meebouwen aan een grote Darth Vader, een eigen Star Wars masker maken of vrij spelen met LEGO. Een ander gedeelte van het Binnenhof staat in het teken van Nexo Knights met fraaie Nexo-modellen, waar bezoekers op de foto kunnen met Nexo Knights of aan de slag met de speciale Nexo app.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Lego blokjes in overvloed in het Stadshart Amstelveen


Het Rembrandthof is tijdens de LEGO Experience® het domein van Batman. Bezoekers betreden het gebied via de roltrap, dwars door een speciale ‘Batcave’, waarna zij de wereld van Batman instappen met verschillende LEGO Batman modellen, een Batmobiel en diverse spelletjes. Ook hier is gelegenheid om op de foto te gaan, dit keer met de LEGO Batman.

De LEGO Experience® is alleen toegankelijk met een Personal Shopping Card. Bezoekers die nog niet in het bezit zijn van deze kaart, kunnen deze gratis aanvragen tijdens het evenement. Met deze gratis kaart genieten bezoekers, naast exclusieve toegang tot het LEGO evenement, van meerdere voordelen, zoals de eerste twee uur gratis parkeren, een shopsessie met een personal shopper, rijden in de kindertrein en meedoen aan kinderworkshops. Daarnaast profiteren bezoekers met de Personal Shopping Card van kortingen bij de winkels en restaurants van Stadshart Amstelveen.

'Na het succes van de eerste editie van dit unieke evenement in september 2016, toveren we Stadshart Amstelveen in samenwerking met LEGO Benelux weer om tot een LEGO-walhalla, nu met beroemde superhelden als thema. Dit is het enige LEGO-event, dat georganiseerd wordt in Nederland en is ook succesvol geweest in onder meer Frankrijk, Spanje en België. Dit 8-daagse Superheroes LEGO- event belooft nog leuker te worden dan vorig jaar, een gezellig uitje voor het hele gezin tijdens de aankomende meivakantie”, aldus Ben Verheijen, centrummanager Stadshart Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.